Účast dětí z atletické přípravky na závodech v roce 2019

24.11.2019 22:32

Děti z atletické přípravky ani o letních prázdninách nezahálely a od srpna opět pilně trénovaly. Ve středu 11. září je totiž čekalo poslední kolo Krajského přeboru přípravek družstev. Závodilo družstvo dívek a družstvo chlapců. Všichni podávali velmi dobré výkony a družstvo chlapců se nakonec probojovalo ze své skupiny 9 oddílů do finále Krajského přeboru přípravek družstev mezi 8 nejlepších oddílů v Pardubickém kraji. Finále se uskutečnilo v neděli 22. června v Chrudimi a i přes zdravotní komplikace mohou být chlapci se svými výsledky velmi spokojeni. A také my bychom jím chtěli k tomuto úspěchu pogratulovat.


Kromě těchtozávodů děti slavily i další úspěchy, např. na závodech přespolního běhu, na Krajském přeboru jednotlivců (např. 5. místo v hodu míčkem) a také na Moravskotřebovských vícebojích, které se uskutečnily v sobotu 21. června v Moravské Třebové, kde kromě jedné stříbrné a jedné bronzové medaile si děti přivezly zážitky, když na jednom stadionu měly možnost závodit s českými vrcholovými atlety z kategorie dospělých i juniorů.


Ještě jednou patří naše pochvala všem dětem, které pravidelně trénují a také výborně reprezentují naší TJ. Jsme moc rádi, že máme tak šikovné a talentované sportovce, kteří jsou důkazem, že úspěchů mohou dosáhnout, třebaže jsou jen z malého "vesnického" oddílu bez velkého atletického stadionu.